
Christmas baked dumplings
Кулінарні майстер-класи для дітей
sobota 16 grudnia, godz. 11:00 (6-10 lat)
Zapraszamy na wyjątkowe, świąteczne warsztaty kulinarne, gdzie w atmosferze nadchodzących świąt przeniesiemy się do świata tradycyjnych polskich smaków! Podczas tych warsztatów młodzi kucharze przygotują pieczone pierożki z kapustą i grzybami – idealne na świąteczny stół!
Co nas czeka?
Poznamy przepis na tradycyjne nadzienie świąteczne z kapusty i grzybów.
Nauczymy się, jak zrobić ciasto na pierożki i formować je, by były równie smaczne, co piękne.
Każde dziecko wykona swoje własne pierożki, które później wspólnie upieczemy.
Na zakończenie wszyscy degustować będziemy nasze świąteczne dzieła kulinarne.
Co zapewniamy?
Wszystkie składniki i narzędzia potrzebne do przygotowania pierożków.
Przepisy na świąteczne nadzienie i ciasto, które uczestnicy zabiorą do domu.
Napoje i przekąski w świątecznym klimacie.
Warsztaty są przeznaczone dla dzieci w wieku 6-10 lat i potrwają do 80 minut.
Na warsztatach dzieci powinny być pod opieką rodzica lub opiekuna.
Uwaga!
Miejsca są ograniczone, więc nie przegapcie okazji i zarejestrujcie się wcześniej.
Koszt udziału (dziecko + rodzic): 59 zł (promocja ważna do 15.12 do godziny 15.00)