WarsztatyObowiązują zapisy
3 cze 2023

Warsztaty kulinarne na Dzień Dziecka

Pastéis de nata – portugalskie babeczki z budyniem

sobota 3 czerwca, godz. 15:00 (7-11 lat)

Dzieci nauczą się wypiekania chrupiących spodów babeczek z delikatnego ciasta francuskiego. Będą wałkować i formować ciasto, by uzyskać idealne kształty babeczek. Następnie odkryją sekret przygotowywania autentycznego kremu budyniowego, który jest nieodłącznym elementem "Pastéis de nata". Dzieci odkryją, jak słodkie i kremowe babeczki mogą przynieść radość i przybliżyć smaki Portugalii.

Warsztaty dla dzieci w wieku 7-11 lat.

Uczestnikom zapewniamy:

  • produkty do przygotowania deseru

  • sprawdzony przepis do odtworzenia w domu

  • opakowanie i lunchbag do transportu

  • kawę i ciastka dla rodziców

Czas trwania warsztatów - 70-90 minut
Na warsztatach dzieci powinny przebywać pod opieką rodzica lub opiekuna.

Kup bilet