Ziarna kakaowca użyte do produkcji czekolady Wietnam pochodzą z delty Mekongu, często nazywanej azjatycką „Małą Wenecją”.
Czekolada z Wietnamu przywołuje ducha Wietnamczyków i wyjątkowość tego regionu, dzięki czemu każdy kęs jest wyśmienitą podróżą do korzeni wyśmienitego smaku. Czekolada raczy zmysły niebiańskim smakiem kombinacji ziaren Azjatyckiej „Małej Wenecji”, które są uprawiane przez rolników uczestniczących w programie Cacao-Trace.
Czekolada kusząca smakiem subtelnej mieszanki karmelu i mokki z domieszką aromatu prażonego ziarna kakaowego.
Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celu świadczenia usług i w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies, kliknij „Akceptuję”. Jeżeli nie wyrażasz zgody – zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej POLITYCE PRYWATNOŚCI.